Get Responsive!

Sitebezoekers verwachten tegenwoordig dat zij alles met hun tablet of smartphone kunnen vinden, regelen of kopen.

Met een Responsive Website werkt je website op alle apparaten optimaal; smartphones, tablets, laptops en PC's. Altijd en overal.

Eén site, minder onderhoud

Je website actueel houden is al een hele klus. Dezelfde inhoud bijhouden voor een aparte mobiele website is niet efficiênt. Met een webapp of native app voor iOS of Android moet je content zelfs drie keer bijhouden. Bij een Responsive Website voer je jouw teksten, foto's en films slechts één keer in, maar zien ze er op elk apparaat goed uit. Wij brengen graag de kansen voor jouw website gratis in kaart.

Gratis Onderzoek

Onderhoud
Goedkoper in realisatie

Goedkoper in realisatie

Het maken en bijhouden van een website met een aparte mobiele oplossing is een kostbaar traject. Native apps ontwikkelen en updaten voor de AppStore of Google play Store is nog duurder. Responsive Design is flexibeler, minder ingewikkeld en vooral goedkoper. Wil je advies over aanpak en kosten? Neem dan contact op voor een vrijblijvend gesprek.

Maak een afspraak

Klaar voor de toekomst

Een Responsive Website is ontwikkeld met schaalbaarheid en flexibiliteit in gedachten, dus geschikt voor toekomstige ontwikkelingen. Zo ben je klaar voor alle apparaten en elke schermgrootte: vandaag en morgen. Benieuwd hoe jouw website zich toont op verschillende apparaten?

Test nu je website

Klaar voor de toekomst